Om Farveladebog.dk

Hvad er Farveladebog

Farveladebog.dk er en samling af alverdens tegninger opdelt i kategorier, der gør det nemmere at finde frem til den enkelte tegning. Udover at finde tegningerne enkeltvis vil vi også oprette konkrete malebøger udfra de gængse kategorier. De enkelte tegninger vil ligge på hjemmesiden i A4 format, klar til at printe fra enhver printer, vores malebøger vil blive lavet i forskellige formater – herunder også i word, pdf e.a. hvor det er print-klart som malebog (kontakt os gerne hvis du har ideer til udgivelse af malebøger).

Hvorfor Farveladebog

Ideen med tegningerne er at de skal kunne bruges til at farvelægge, fortrins til børn, men naturligvis til alle der måtte ville farvelægge tegningerne. De kan bruges af både private, men er også beregnet til institutioner af forskellig art.

Hvor kommer tegningerne fra

Tegningerne er sendt til Farveladebog.dk af jer besøgende.

Hvordan er det med kopirettigheder

Farveladebog.dk tager intet ansvar for tyveri af billeder, vi formidler blot de tegninger videre som bliver sendt til os. Er der en tegning som du mener at have ejerskab på og som du ikke har givet lov til at lægge på farveladebog.dk, så kontakt os og vi vil enten sørge for at give tegningen behørig henvisning, eller også vil vi fjerne den.
Vi kan IKKE give informationer om dem der sender tegninger til os, i det at vi ikke har noget kartotek over de der støtter os med tegninger.